onsdag 24 juni 2009

Semestervädret är här!!

Hej hej! Hoppas ni hade en fin midsommar! Vi hade det jättebra och tur med vädret, vi kunde sitta ute och äta lunch men strax efter kom det en regnskur. Sedan gick vi en långpromenad och precis när vi kom tillbaka kom det en skur till. Men mellan skurarna var det varmt och skönt.


Här en bild på regnet...

Måste höra med er; vi gick förbi en hage med kor och kalvar och jag bara undrar om en ko kan ge mjölk åt vilken kalv som helst?? För den här lilla kon kom det minst tre kalvar till och diade!

Inte får de väl så många kalvar? Verkar ganska jobbigt..


Men söta är de i alla fall!

Ingen dålig start på min SEMESTER måste jag säga... :) strålande sol och varmt! Hoppas bara att det håller i sig!! Tänk vad skönt det är att ha en altan, huset har liksom blivit mycket större, det har fått ett stort rum till känns det som. Vi äter alla mål därute nu, frukost, fika och middag, och fika igen... det är bara så härligt!



Igår hade vi avslutning i symötesgänget, alltså vi som aldrig syr men träffas varannan vecka hos varandra. En av tjejerna har en segelbåt så vi åkte ut på kvällen och tog en fika i färjeläget. Det var en jättehärlig kväll.





Kram o hej, leverpastej! Ses snart, Kicki

2 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysiga bilder du visar.Vilken stor mysig altan.Vad mysigt att ha symöte och bara umgås ,träffas och ha skoj.Vad kul-Ha en underbar kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Fröken Tindra sa...

Härliga bilder du visar! Båtturen ser inte alls dum ut. Låter så mysigt att ha ett så´nt kompisgäng.
Kram!!