onsdag 13 maj 2009

Ojojojojoj!
Vad länge sen det var jag skrev nånting här! Det känns som att det är "fullt ös, medvetslös" eller nåt sånt, tiden räcker ju inte till!! Kan man klaga nånstans? Och till råga på allt har 18-åringen tagit med sig min kamera till Turkiet där han är med många andra blivande studenter från skolan den här veckan. De är där för att bli solbrända och fräscha lagom till studentbalen.. :) En härlig tid framöver med bal och student och allt roligt däremellan. Mycket fester, flottrace och skattjakt bland annat. Och på själva studentdagen åker klasserna traktor och vagn (tror inte de får åka häst och vagn längre tyvärr) fram och tillbaka på vår fantastiska storgata genom stan, och sjunger för full hals. Medan alla i stan går man ur huse för att stå längs Storgatan och titta på. Det är riktigt festligt! Hoppas bara att de får fint väder den dagen!

Vårt altanbygge går låååååååååångsamt..... den attans lilla vädringsbalkongen som fanns där förut har varit enormt jobbig att få bort men nu äntligen.. nu är det bara 3 järnbalkar som sticker ut från huset som ska sågas bort i kväll. Hoppas hoppas bara att det går bra! Just nu ser det helt förskräckligt ut på baksidan men när vi börjar bygga kommer det nog lite bilder.
Nu är det dags för tv:n... puss o kram, Kicki

3 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Visst är det en underbar tid nu.Det händer mycket roliga saker.Studenten för dej med mera.Ja det är roligt.Men visst är det fullt ös medvetslös.Dygnet skulle behöva vara dubbelt så långt.För man vill ju vara både ute och inne och fixa och dona.Ha en skön kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Nicole sa...

Ja, denna tid på året vill inte dygnets timmar räcka till (dessutom tar alla projekt dubbelt längre tid än man räknat med ;)).

Å så mycket trevligt firande ni har framför er! Hoppas att det blir en solig studentdag, så att gästerna får sitta ute på altanen och njuta! Kom ihåg att skaffa hjälp med serveringen bara så att du själv hinner njuta av dagen också!

Frostrosor sa...

Vad roligt att du blev inspirerad! Klart att du ska lägga till mig s å att du kommer ihåg att kika in fler gånger :)
Vilka fina trallkragar! Det blir ju härligt när det börjar frodas i de riktigt ordentligt!