onsdag 29 april 2009

Valborg och VM i ishockey

Hejsan!

Jag ska snart ner till TV:n och se på hockey-VM, Sverige - USA, men var tvungen att skriva några rader här först. Det var några dagar sedan sist ju. Och anledningen till det är att det har ju varit så fantastiskt härligt väder så man vill inte vara inne! Plus att jag haft en sjuk tonåring som inte kunnat träna på kvällarna utan ockuperat datorn... Tänkte visa ytterligare några bilder från trädgården.

Titta på tulpanbladen! Vi har några rådjur som brukar gå över tomten och de har ätit våra tulpaner till frukost! Som tur är så klarade sig själva blommorna. Jag är ju världens djurvän (gäller inte spindlar och getingar eller andra äckliga småkryp!) så de får visst smaka men det är ju bra om de inte äter upp allt... :)



Några påskliljor har vi också och mycket primula i en slänt intill garaget.



Jag blir alltid så förundrad på våren! Allt det bruna fula försvinner så fort som vitsipporna har kommit. Då tar grönskan över och allt det gamla är som borta. Vart tar det vägen egentligen?!



I morgon är det valborg och då vill i alla fall jag gå och titta på någon eld nånstans. Några barn lär vi inte få med oss, de äldsta är för stora för att gå med mamma och pappa och 11-åringen tycker det är såååå tråkigt. För mig är det tradition, jag tycker det är mysigt. Att känna värmen från elden i ansiktet är härligt.

Ajaj, nu gjorde USA 1-0 hörde jag, bäst jag går ner och håller tummarna för Sverige! Vi hörs snart igen! kram Kicki

3 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina bilder .Ja det är helt otroligt va vackert det är ute,grönt buskar börjar slå ut ja bara det inte går för snabbt.Ha en bra kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Nicole sa...

Oj så härliga vårbilder. Våren har hunnit lite längre hos er. Tur att rådjuren lämnade kvar blommorna! Här har vitsvanshjortar och harar gnagat lite här och där i trädgården, speciellt rosorna har varit goda...
Intressant att ni har brasor till valborg hos er, hos oss har vi påskbrasor.

Katarina Lindve sa...

Jag glömde helt bort - GRATTIS KICKI!!!!! Ingen 3 maj utan din födelsedag ;) Och vad vackert i Hätte, så fina pallkragar - jag ser allt att det finns en hel del Tengvall kvar i Jidskogar'n.